Italia: Bărbat român fură bijuterii din casa bătrânilor pe care îi îngrijea doar de o zi

Un bărbat român în vârstă de 42 de ani fost arestat la Roma după ce a fost prins că intenționa să plece cu bijuterii în valoare de 5.000 de euro din casa bătrânilor pentru care lucra ca îngrijitor. Bărbatul începuse lucrul doar de o zi când a anunțat că renunță și vrea să plece. Suspectând că ceva este în neregulă, proprietara a chemat carabinierii care au găsit ascunse în mașina românului bijuteriile furate.

Bărbatul cu inițialele C.D. a fost angajat ca îngrijitor de o femeie italiancă în vârstă de 70 de ani ca să-i acorde asistență soțului ei bolnav. După doar o zi de muncă, îngrijitorul și-a manifestat intenția de a pleca fără un motiv aparent.

Femeia, uimită de comportamentul românului și bănuind că ceva este în neregulă, a început să verifice sertarele din dormitor unde ținea mai multe obiecte de valoare și a descoperit că îi lipseau un ceas scump, fabricat de o marcă binecunoscută și unele bijuterii de preț în valoare totală de aproximativ 5.000 de euro.

A sunat imediat la 112, iar la casa din Via Flaminia a celor doi bătrâni s-a prezentat o  patrulă a secției de poliție „Villa Glori”. La sosirea agenților, îngrijitorul, care se mai afla încă în apartament, a încercat să plece în grabă pentru a se sustrage controlului acestora. A fost blocat și i s-a percheziționat mașina în portbagajul căreia au fost găsite ascunse bijuteriile furate din casa cuplului de bătrâni italieni.

Bărbatul a fost dus la secția de poliție, el va trebui să răspundă în fața judecătorului pentru acuzația de furt agravat, scrie vignaclarablog.it.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI