Italia: Bărbat român fură bijuterii din casa bătrânilor pe care îi îngrijea doar de o zi

Onoranze Funebri Alina

Un bărbat român în vârstă de 42 de ani fost arestat la Roma după ce a fost prins că intenționa să plece cu bijuterii în valoare de 5.000 de euro din casa bătrânilor pentru care lucra ca îngrijitor. Bărbatul începuse lucrul doar de o zi când a anunțat că renunță și vrea să plece. Suspectând că ceva este în neregulă, proprietara a chemat carabinierii care au găsit ascunse în mașina românului bijuteriile furate.

Bărbatul cu inițialele C.D. a fost angajat ca îngrijitor de o femeie italiancă în vârstă de 70 de ani ca să-i acorde asistență soțului ei bolnav. După doar o zi de muncă, îngrijitorul și-a manifestat intenția de a pleca fără un motiv aparent.

- Continuarea articolului după publicitate -

Femeia, uimită de comportamentul românului și bănuind că ceva este în neregulă, a început să verifice sertarele din dormitor unde ținea mai multe obiecte de valoare și a descoperit că îi lipseau un ceas scump, fabricat de o marcă binecunoscută și unele bijuterii de preț în valoare totală de aproximativ 5.000 de euro.

A sunat imediat la 112, iar la casa din Via Flaminia a celor doi bătrâni s-a prezentat o  patrulă a secției de poliție „Villa Glori”. La sosirea agenților, îngrijitorul, care se mai afla încă în apartament, a încercat să plece în grabă pentru a se sustrage controlului acestora. A fost blocat și i s-a percheziționat mașina în portbagajul căreia au fost găsite ascunse bijuteriile furate din casa cuplului de bătrâni italieni.

Bărbatul a fost dus la secția de poliție, el va trebui să răspundă în fața judecătorului pentru acuzația de furt agravat, scrie vignaclarablog.it.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!