Italia: Cadavrul decapitat găsit într-un râu nu este al Andreei Rabciuc spun anchetatorii

Deși, inițial, anchetatorii suspectau că trupul neînsuflețit găsit în râul Po’, în dreptul localității Ochiobello din provincia Rovigo (Veneto), în cursul zilei de marți, 5 aprilie 2022, ar putea fi al Andreei Alice Rabciuc, tânăra dispărută în urmă cu o lună din provincia italiană Ancona, ulterioare verificări au dus la constatarea că este vorba despre o altă femeie, informează ziarul Corriere Adriatico.

Andreea Alice Rabciuc, 27 de ani, dispărută în Italia de la data de 12 martie 2022.

Detalii precum cele care arătau că femeia găsită moartă în râul Po’ era decapitată și avea brațele mutilate i-au făcut pe investigatori să presupună, în primele ore după descoperirea cadavrului, că criminalul ar fi încercat să facă imposibilă identificarea imediată a tinerei românce de 27 de ani, deoarece aceasta avea șuvițe de păr vopsite cu albastru și diferite tatuaje pe brațe.

Cu toate acestea, informațiile apărute în ultimele ore arată că investigatorii au comparat mai bine poziția tatuajelor pe care Andreea le avea și nu au fost identificate pe cadavrul găsit în râu, excluzând astfel că ar fi vorba despre conaționala noastră.

În plus, relatează și ziarul Il Gazzettino, anchetatorii exclud și posibilitatea ca tânăra decapitată, în vârstă de circa 30 de ani, să fie una dintre alte două femei dispărute în Italia și negăsite încă: Samira El Attar, dispărută la data de 29 octomrbie 2019 de la Stanghella (Padova) și Isabella Noventa di Albignasego (tot provincia Padova), despre care se presupune că ar fi fost ucisă în 2016, dar corpul nu a fost găsit până în prezent.

Parchetul din Rovigo a dat dispoziții ca ADN-ul cadavrului găsit în râul Po’ să fie introdus în baza de date, în speranța că va fi găsită o compatibilitate și tânăra de 30 de ani va putea fi identificată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Între timp, mama Andreei Rabciuc, Georgiana, își așteaptă cu disperare fiica să se întoarcă acasă cu bine, iar carabinierii din Jesi continuă investigațiile pentru a găsi-o cât mai repede.

Pe aceeași temă:

Distribuie acest articol