Italianul care a uimit România: „O monedă de 10 bani m-a adus în această țară”

Italianul Salvatore Pierluca are 23 de ani și este cel mai mediatizat concurent de la „X Factor” – România al ediției din acest an. Tânărul italian se pregăteşte acum pentru finala show-ului de la Antena 1, de pe 22 decembrie.

Salvatore Pierluca spune că destinul este cel care l-a îndrumat în România şi mai apoi către participarea la concursul „X Factor”. Astfel, tânărul de 23 de ani care lucra ca barman în Italia spune că a ajuns în România datorită unui bănuţ. Semnul care l-a trimis spre România a fost un bănuţ descoperit din întâmplare la începutul anului, scrie adevarul.ro.

Salvatore Pierluca, Foto: Antena 1

„Prin luna februarie, eram în Italia într-un tren când mi-am dat seama că mă incomodează ceva în buzunar. Am băgat mâna şi am găsit un bănuţ care nu semăna cu nimic din ce mai văzusem până atunci, aşa că mi-am mai întrebat prietenii dacă ştie cineva de unde ar putea fi. Unul dintre ei l-a recunoscut şi mi-a zis că este o monedă de 10 bani din România. Habar nu am cum au ajuns la mine, mai ales că eu nu mai fusesem până atunci în această ţară, dar povestindu-le apropiaţilor mei mi-au zis că trebuie să fie un semn şi că poate ar trebui să merg să vizitez România”, îşi aminteşte Salvatore Pierluca.

Salvatore Pierluca a interpretat în semifinala de la „X Factor” piesele „Caruso” şi „Recovery” de la James Arthur, iar telespectatorii i-au oferit votul de încredere trimiţându-l în finală.

„M-am simţit măgulit când juraţii mi-au spus că România căuta un cântăreţ ca mine. Familia mea abia aştepta să vină cu mine aici, pentru ei e o mare bucurie, mai ales după câte greutăţi au avut în viaţă. Înainte ca eu să mă nasc, ei au mai avut un copil care însă a murit, aşa că mă simt dator şi fericit să îi fac pe ei fericiţi. Iniţial se simţea un gol în familia noastră, dar acum am început să mă gândesc la fratele meu ca fiind îngerul meu păzitor”, a povestit Salvatore.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Foarte emoționat de modul în care a fost primit în România, atât de colegii de la „X Factor”, cât și de public, Pierluca spune că nu va putea uita niciodată această experiență. „Când Ștefan Bănică a decis să mă așeze pe un scaun în Bootcamp am trăit emoții intense și aș fi foarte fericit dacă aș ajunge până în finală! Ar fi o adevărată reușită pentru mine și pentru toți cei care au crezut în mine de-a lungul anilor”, a mai spus Pierluca emoționat.

Marea finală a concursului „X Factor” din România, va avea loc pe data de 22 decembrie, de la ora 20.00, când telespectatorii vor avea ocazia să își voteze preferatul.

Distribuie acest articol