Laurențiu, mort în Italia la numai 19 ani. Tragica descoperire a fost făcută chiar de mama sa

Un tânăr de naționalitatea română din Italia a fost găsit fără viață chiar de mama sa, în cursul zilei de sâmbătă, 20 august 2022, în localitatea Pennapiedimonte din provincia Chieti, în Abruzzo.

Din primele informații reiese că băiatul a suferit un infarct, dar familia a cerut autorităților să execute autopsia pentru a descoperi cauza exactă a decesului, relatează Chieti Today.

- Continuarea după publicitate -

Laurențiu Nicolaie Ciu – sau Lorenzo, cum îi spuneau cei care-l cunoșteau îndeaproape – este originar din Râmnicu Vâlcea și a ajuns în Italia cu familia sa în anul 2008, stabilit fiind în localitatea menționată mai sus. Tânărul nostru conațional urma să împlinească 20 de ani în luna decembrie a acestui an, potrivit altor surse.

Laurențiu, 19 ani, găsit fără viață de mama sa. Foto: ChietiToday.it

Tragedia s-a petrecut ieri, după ce Laurențiu a luat prânzul cu familia și apoi s-a așezat pe canapea pentru a se odihni. La ceva timp după aceea, mama sa l-a găsit prăbușit pe podea și a solicitat imediat ajutor medical la locuința familiei.

Operatorii de la 118 (serviciul medical de urgență din Italia) au trimis atât o ambulanță, cât și un elicopter, la adresa familiei de români, dar viața băiatului român de 19 ani nu a mai putut fi salvată.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Primele investigații ale autorităților indică faptul că decesul ar fi survenit din cauze naturale: un infarct, mai exact. Dar părinții lui Laurențiu au cerut o anchetă detaliată, deoarece tânărul nu suferea de nicio boală.

Procurorii au deschis în acest sens o anchetă, iar trupul neînsuflețit al băiatul a fost transferat la spitalul din Chieti unde urmează să fie executată autopsia.

Între timp, durerea este fără margini în rândul familiei și al prietenilor lui Laurențiu, mulți dintre ei exprimându-și regretele pe rețelele de socializare.

„La numai 19 ani, ar fi trebuit să-ți vezi nepoata, pe care o iubeai atât de mult, venind pe lume. Știu că o vei vedea oricum și că vei veghea asupra sa toată viața ei (…) Te vom păstra mereu în inimile noastre, pe care le-ai lăsat un pic goale, dar mereu pline de iubirea ta (…) Vom continua să te iubim pentru totdeauna”, a scris pe Facebook Melissa di Muzio.

„Uneori viața e prea dură! Odihnește-te în pace, Ciu Nicolaie Laurentiu, nu te vom uita niciodată!!”, a scris și Mădălina Dinulescu.

- Continuarea după publicitate -