Microbuz cu români, implicat în străinătate într-un grav accident. Unul dintre șoferi și-a pierdut viața

Sâmbătă, 4 noiembrie, în jurul orei 13:45, la ieșirea din Soncourt-sur-Marne (Franța), a avut loc un accident grav soldat cu decesul unui tânăr în vârstă de 19 ani, după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit violent cu un microbuz în care se aflau 6 cetățeni români, informează jfm.fr.

Evenimentul nefericit s-a produs într-o curbă periculoasă, în apropierea cimitirului din Vouécourt, unde două vehicule – o mașină care se îndrepta spre Saint-Dizier și un microbuz care călătorea din direcția opusă, spre Chaumont – s-au ciocnit violent.

În mașină se afla un tânăr de 19 ani, iar în microbuz erau șase cetățeni români. Șoferul autoturismului a fost găsit încarcerat, iar, în ciuda eforturilor de resuscitare, acesta a decedat la locul accidentului.

Despre situația românilor aflați în microbuz presa franceză nu a publicat prea multe detalii, dar se pare că niciunul dintre ei nu a fost rănit într-un mod care să-i pună în pericol viața.

La fața locului s-au mobilizat rapid 16 pompieri din Doulaincourt, Froncles și Bologne.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În timpul intervenției salvatorilor și a procesului de înlăturare a vehiculelor accidentate, circulația a fost deviată, cu traficul întrerupt în ambele sensuri. Circulația pe Drumul Național 67 a fost reluată în jurul orei 17:30.