Mioara Cătălina Georgescu, românca din Italia declarată sosia oficială a „reginei” circului, Moira Orfei

Odată cu desfășurarea în aceste zile a Festivalului de muzică de la Sanremo, marți, 4 februarie, la ora 16:30, a fost organizat la Grand Hotel des Anglais din minunata localitate a florilor și a muzicii italiene un spectacol de prezentare a Calendarului oficial al sosiilor din Italia la care a participat și o româncă, Mioara Cătălina Georgescu, declarată sosia oficială a „reginei” circului, Moira Orfei.

Mioara Cătălina Georgescu la prezentarea de la Sanremo a Calendarului sosiilor din Italia

O sosie este o persoană care seamănă perfect cu alta, încât nu pot fi deosebite fizic, iar Mioara Cătălina Georgescu seamănă atât de bine cu Moira Orfei, „regina” circului din Italia, actriță și personaj de televiziune, încât a fost inclusă să o reprezinte pe aceasta în Calendarul Sosiilor din Italia.

Cătălina Mioara Georgescu în Calendarul Sosiilor din Italia

Creatoarea acestui faimos calendar este Miranda Liz Taylor (Miranda Giuffrè) care este sosia oficială a actriței Elizabeth „Liz” Taylor și ani la rând a organizat pe covorul roșu de la Sanremo, odată cu Marele Festival, defilarea celor mai faimoase sosii din Italia.

Miranda Liz Taylor (Miranda Giuffrè) și Cătălina Mioara Georgescu

În acest an, din Sosia Fans Club face parte și românca noastră, descoperită de Miranda Liz în urma participării la mai multe concursuri de frumusețe și show-uri televizive. De o frumusețe răpitoare, Mioara Cătălina Georgescu a primit în cadrul evenimentului de la Sanremo titlul de „personajul anului” și diploma pentru întreaga carieră.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mioara Cătălina are nici mai mult, nici mai puțin de 50 de ani, o vârstă la care altădată multe femei se abandonau pe sine, dar în aceste vremuri este o vârstă la care se renaște, se luptă pentru idealuri și se stabilesc obiective.

Mioara Cătălina Georgescu la prezentarea de la Sanremo a Calendarului sosiilor din Italia

În anul 2018, frumoasa româncă din Italia primea premiul „Miss Nonna Fashion”, pentru că Mioara este bunica unei fetițe de 5 anișori pe nume Mia. După acest succes, românca a fost invitată la multe alte concursuri de frumusețe pe care le-a câștigat relativ ușor pentru că puține îi pot sta în față când vine vorba de eleganță, stil și rafinament. În prezent este selecționată să facă parte din juriile acestui gen de concursuri.

Mioara Cătălina Georgescu

În aprilie anul trecut a participat la programul de televiziune „Ciao Darwin”, produs de Mediaset și prezentat de binecunoscutul și îndrăgitul prezentator italian Paolo Bonolis, iar pe 24 septembrie a putut fi admirată pe canalul Sky8 TV, la un program condus de Enrico Papi, Guess My Age, unde a fost principalul personaj al episodului la care a participat. Pe 9 octombrie a fost invitată la postul de televiziune Teletutto TV în transmisia „Racconti” condusă de Andreea Lombardi.

Mioara Cătălina Georgescu în studioul Teletutto TV

Cătălina Mioara Georgescu este originară din Constanța și trăiește de mulți ani la Brescia, în nordul Italiei. Este căsătorită cu un bărbat italian și are doi copii, pe Andreea și pe Angelo. „Familia este principala mea prioritate, am un soț deosebit și doi copii frumoși și buni care mă susțin în tot ceea ce fac”, ne-a destăinuit românca noastră.

Despre Cătălina Mioara Georgescu mai puteți citi: