Padova – muncitor român de 63 de ani decedat la locul de muncă în urma unui stop cardiac

Tragedia a avut loc în via Cavinato, din localitatea Curtarolo (provincia Padova), unde se află sediul firmei Metalform S.R.L. al cărei angajat, un cetățean român în vârstă de 63 de ani, pe nume Constantin Anda, a decedat luni, 20 februarie 2017, după ce a suferit un stop cardiac.

Colegii bărbatului român l-au găsit pe acesta întins pe podea și, înțelegând gravitatea situației, au sunat imediat la 118, însă, până la sosirea ambulanței conaționalul nostru se stinsese deja din viață. Deși medicii au încercat pe toate căile posibile să-l resusciteze, toate tentativele lor de a-l readuce la viață au fost în van.

- Continuarea după publicitate -

La fața locului și carabinierii de la unitatea din Piazolla sul Brenta, pentru a investiga circumstanțele decesului, dar medicii au confirmat cu certitudine cauza decesului ca fiind stop cardiac. Colegii lui Constantin și toți cei care-l cunoșteau sunt profund întristați pentru pierderea acestui om pe care-l apreciau și despre care au declarat că era o persoană foarte dedicată muncii pe care o presta în interiorul firmei.

Constantin Anda locuia în Cervarese Santa Croce, o localitate din provincia Padova care se află la circa 25 de kilometri de sediul firmei, unde muncea și unde și-a dat ultima suflare.