Româncă gravidă, dispărută fără urmă în Germania. Doi bărbați sunt acuzați că au ucis-o și au ascuns corpul

Dispariția româncei Alexandrei R. a șocat și mobilizat opinia publică din întreaga Germanie. În decembrie 2022, conaționala noastră, care avea atunci 39 de ani și era în a opta lună de sarcină, a dispărut subit din cartierul Katzwang al orașului Nürnberg.

Indiciile au sugerat rapid că Alexandra nu ar fi dispărut de bunăvoie și că ar fi putut fi victima unui delict violent.

Au urmat numeroase căutări la scară largă, implicând zeci de forțe de poliție.

Alexandra a fost căutată inclusiv în Canalul Main-Dunăre, dar toate eforturile au rămas fără rezultat.

Pe 6 septembrie 2023, anchetatorii au arestat, însă, doi bărbați suspecți. Cei doi se află încă în arest preventiv, menționează T-online.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În urma celor aproape 900 de piste și indicii urmărite, atât la nivel național cât și internațional, investigatorii i-au identificat pe cei doi suspecți, Dejan B. și partenerul său de afaceri, Ugur T.

Acuzațiile împotriva lor sunt că au răpit-o pe Alexandra R. pe 9 decembrie 2022 și ulterior au ucis-o, făcând ca trupul ei să dispară.

Potrivit declarațiilor oficiale, pe baza „suspiciunii imediate de comitere a infracțiunii”, amândoi au fost reținuți și se află încă în arest preventiv, conform afirmațiilor lui Daniel Hader de la Parchetul din Nürnberg-Fürth.

Dejan B. este fostul partener de viață al Alexandrei R., iar Ugur T. asociatul lui în afaceri

Alexandra s-ar fi despărțit de Dejan B. în primăvara anului 2022 și avea o relație cu un alt bărbat.

Cu fostul partener a intrat adesea în conflict. Se pare că Dejan B. a amenințat-o „din motive financiare”, sugerând că avea nevoie de bani și încerca să-i obțină de la Alexandra.

Alături de asociatul lui în afaceri, Ugur T., ar fi obținut un titlu executoriu în valoare de 800.000 de euro împotriva femeii, deși această hotărâre a fost contestată ca fiind nelegală.

- Continuarea după publicitate -

Alexandra s-a apărat împotriva acestei hotărâri judecătorești conform dreptului civil. De asemenea, ea i-a reclamat pe cei doi acuzați de mai multe ori.

Interesant este un graffiti descoperit pe un imobil din Bad Windheim, care în trecut aparținea companiei comune dintre Alexandra și Dejan B. Desenul, care datează din iunie, îi numește pe cei doi bărbați și adaugă cuvântul „ucigași”.