Româncă hărțuită din nou de fostul iubit italian. Bărbatul fusese arestat anul trecut cu aceeași acuzație

Faptul că a fost deja arestat anul trecut pentru hărțuire în dauna fostei iubite românce nu l-a oprit nicicum pe un bărbat italian din Piacenza să continue cu acest comportament.

În cursul săptămânii trecute, polițiștii din localitatea menționată mai sus au intervenit la solicitarea unei femei românce în vârstă de 40 de ani pentru a-l aresta pe fostul iubit al acesteia, un cetățean italian în vârstă de 62 de ani, care o urmărea practic peste tot. Potrivit ziarului local Il Piacenza, bărbatul fusese deja arestat în luna octombrie 2018 pentru hărțuire asupra conaționalei noastre și a petrecut o perioadă de timp în închisoare, apoi a fost pus sub arest la domiciliu.

- Continuarea după publicitate -

În luna martie a acestui an însă a devenit din nou un om liber și nu a ezitat deloc să o hărțuiască din nou, apărând în locurile pe care femeia română obișnuia să le frecventeze sau în drumul ei către locul de muncă. Conaționala noastră a depus plângere la poliție de mai multe ori în această perioadă, speriată că bărbatul ar putea deveni agresiv sau pur și simplu o va distruge psihic.

Cu ajutorul înregistrărilor video de pe camerele de supraveghere din zonă, dar și datorită serviciului de pază inițiat de Poliția Locală pentru a o proteja pe româncă, anchetatorii au reușit să dovedească prin fotografii și filmări că bărbatul o urmărea zilnic și l-au pus astfel sub arest la domiciliu din nou, în așteptarea unei decizii din partea judecătorului.