Româncă judecată în Italia, și-a bătut concubinul și l-a amenințat cu moartea

O femeie în vârstă de 30 de ani, de naționalitate română, este acuzată că l-a atacat și amenințat cu moartea pe concubinul său, un bărbat bulgar de 47 de ani.

Conform ziarului Il Resto del Carlino, incidentul a avut loc la data de 26 octombrie 2020 în localitatea Tolentino din provincia italiană Macerata, în regiunea Marche, dar abia în cursul zilei de ieri, 18 octombrie 2023, a fost inițiat procesul împotriva conaționalei noastre.

Potrivit acuzațiilor, femeia româncă a luat o sticlă și a spart-o peste mâna bărbatului în timpul unei discuții aprinse, amenințându-l ulterior cu un cuțit și spunându-: „Te omor”.

Ca urmare a incidentului, bărbatul a fost nevoit să se prezinte la Urgențe, suferind o fractură la al cincilea metacarp din mâna dreaptă și având nevoie de îngrijiri medicale timp de 30 de zile.

Ieri, a avut loc prima audiere la tribunalul din Macerata, unde bărbatul s-a constituit parte civilă.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Judecătorul Domenico Potetti a amânat însă procesul pentru data de 20 martie, pentru a-l audia mai întâi pe bărbatul de 47 de ani.

Ulterior, vor fi audiați și martorii citați de procurorul Francesca D’Arienzo, care a condus ancheta.

Avocatul femeii, Francesco Anelli, va avea ocazia și el să prezinte versiunea clientei sale cu privire la evenimentele din acea zi și să respingă acuzațiile aduse împotriva ei.