Tânăr arestat în România în cazul morții unui italian găsit cu mâinile și picioarele legate

La aproximativ două luni de la descoperirea trupului neînsuflețit al lui Alessandro Gozzoli, în vârstă de 41 de ani, în locuința sa din Casinalbo di Formigine, provincia Modena, poliția română a reținut pe teritoriul țării noastre un tânăr suspect de crimă, care ar fi acționat cu un complice. Se așteaptă acum transferul bărbatului român în Italia.

Tânărul român arestat pare să fie principalul suspect în cazul morții italianului, relatează Modena Today. El și un complice ar fi fugit imediat după crimă, la bordul mașinii victimei. Autoturismul a fost ulterior găsit de carabinierii care se ocupă de ca și care continuă să păstreze discreție asupra investigațiilor.

- Continuarea după publicitate -
700-20230503113233 (6)
Alessandro Gozzoli

Bărbatul român a fost identificat datorită imaginilor de pe camerele de supraveghere din apropierea locuinței victimei, care l-ar fi înregistrat părăsind casa în toiul nopții, vineri, 10 martie.

Primele ipoteze sugerează că moartea lui Gozzoli s-a produs în timpul unui joc erotic care a luat o întorsătură nefericită, având în vedere modul în care a fost găsit: în lenjerie intimă, cu mâinile și picioarele legate.

Autopsia a stabilit că decesul a fost cauzat de asfixiere. În plus, din locuință au lipsit anumite bunuri personale, precum și mașina pe care suspectul și complicele său ar fi folosit-o pentru a fugi.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Descoperirea macabră a fost făcută de șefa lui Gozzoli și de sora acestuia, care, îngrijorate de numeroasele apeluri rămase fără răspuns și de absența neanunțată la serviciu, s-au dus la domiciliu lui. Gozzoli, originar din Valsamoggia, se mutase pe via Bassa Paoluccio în Casinalbo aproximativ cu un an în urmă.