Tren deraiat la Milano: un cetățean român transportat la spital cu răni ușoare

Sursa foto: Today.it

Informații actualizate tocmai ne-au fost transmise de la biroul de presă al Ambasadei Române în Italia cu privire la cetățenii români implicați în accidentul feroviar de la Milano care a avut loc în această dimineață de 25 ianuarie 2018, la ora 6.57, accident în care și-au pierdut viața trei femei de cetățenie italiană și zeci de persoane au fost rănite.

Conform celor transmise de Consulatul Român de la Milano, printre răniți se află și un cetățean român care a fost transportat la spital

„Consulatul General al României la Milano urmărește îndeaproape evenimentele legate de incidentul feroviar din dimineața zilei de 25 ianuarie 2018. Potrivit informaţiilor obţinute de echipa consulară mobilă prezentă la fața locului, printre răniți s-a aflat un cetățean român care a fost transportat la spital cu răni ușoare, ulterior fiind externat. Consulatul General al României la Milano este în contact permanent cu autoritățile locale fiind pregătit să acorde asistență consulară, în funcție de solicitări”, se precizează în comunicat.

Ministerul Afacerilor Externe reamintește că cetățenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Consulatului General al României la Milano: +39 02.40098088; +39 02.40074018, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență sau la numărul de urgenţă al oficiului consular +39 366.108.1444.

Citește și:

Distribuie acest articol