Veneția – transporta abuziv persoane cu un furgon pentru marfă. Transportator român sancționat și autovehiculul confiscat

În cursul zilei de duminică, 30 aprilie 2017, o patrulă a poliției locale din localitatea Jesolo, provincia Veneția, a oprit în via La Bassa un furgon marca Mercedes, cu numere de înmatriculare românești, pe care l-au supus unui control de rutină.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constată că deși furgonul, care avea anexată și o remorcă goală, era destinat exclusiv transportului de mărfuri, acesta avea în interior improvizate nouă locuri pentru pasageri.

Conform polițiștilor italieni care au interogat pasagerii găsiți în autovehicul, șoferul furgonului, un bărbat de cetățenie română, transporta persoane și pachete din România în toată regiunea Veneto pentru prețul de 80 de euro.

Șoferul a fost sancționat de către autoritățile italiene pentru activitate abuzivă de închiriere cu șofer și i s-a suspendat certificatul de înmatriculare al mașinii pentru o perioadă de 8 luni iarfurgonul a fost pus sub sechestru.

Sursa: Venezia Today

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Alte articole de interes: