Visul lui Ciprian de a avea o viață mai bună în Italia, transformat în tragedie. Ucis de o mașină al cărei șofer a fugit

Tânărul român, în vârstă de numai 34 de ani, care, în noaptea de 1 spre 2 iunie 2022, a fost ucis de o mașină la Marina di Massa, în provincia Massa di Carrara din Toscana, se numește Ciprian Cernăcuț și este originar din Vaslui, informează ziarul Il Tirreno.

Ciprian Cernăcuț, 34 de ani, mort în Italia în urma unui accident rutier. Foto: Facebook

Șoferul mașinii care l-a accidentat pe românul nostru, în timp ce se afla pe bicicletă, a fugit de la fața locului și este căutat acum de forțele de ordine italiene.

- Continuarea după publicitate -

Ciprian locuia în Italia de câțiva ani și lucra în construcții, iar singura rudă pe care o avea în această țară era fratele său cu familia lui.

În seara zilei de miercuri, bărbatul de 34 de ani se întorcea spre casă de la fratele lui, unde a fost la cină, dar odată ajuns pe via Verdi din Marina di Massa, o mașină l-a lovit în plin, provocându-i răni foarte grave.

Poate că viața conaționalului nostru nu ar fi fost curmată, dacă șoferul mașinii s-ar fi oprit să-i ofere primul ajutor, dar acesta din urmă a fugit de la fața locului, lăsându-l să moară în chinuri.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Un trecător a văzut apoi trupul lui Ciprian pe stradă și a solicitat imediat o ambulanță, dar personalul medical intervenit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Carabinierii din Marina di Massa, interveniți și ei la locul tragediei, încearcă acum să descopere identitatea criminalului, atât interogând persoanele care se aflau la acea oră prin zonă, precum și verificând imaginile de pe camerele video de supraveghere din împrejurimi.

Între timp, la locul în care Ciprian și-a dat ultima suflare, fratele său a aprins două lumânări, iar persoanele dragi își exprimă durerea nemărginită pentru această pierdere pe rețelele de socializare.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet drag, o să rămâi mereu în inimile noastre”, a scris Anamaria pe pagina sa de Facebook.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace, suflet drag, nu pot să cred că ne-ai lăsat cu mare durere”, a adăugat și Mihaela într-un comentariu.

- Continuarea după publicitate -

Later edit: Șoferul care l-a ucis pe Ciprian s-a predat. Mai multe detalii în articolul – Italia: Femeia care l-a accidentat mortal pe Ciprian Cernăcuț s-a predat: „Eu l-am omorât”.