Catania – îngrijitoare română de 49 de ani fură pensia bătrânului la care lucrează și fuge

Maria Geamănu – 49 de ani. Sursa foto: CataniaToday.it

O femeie de cetățenie română, în vârstă de 49 de ani și fără un domiciliu stabil în Italia, a fost arestată în aceste zile de către carabinierii din Catania cu acuzațiile de furt, violență și rezistență față de organul de executare, după ce a furat pensia bătrânului pentru care lucra ca îngrijitoare.

Infractoarea, pe nume Maria Geamănu, a profitat de neatenția și încrederea acordată de bătrân și i-a sustras acestuia din casă banii proveniți din pensia lunară scoasă chiar în acea dimineață de 1 iunie 2017, când a avut loc furtul, relatează autoritățile.

Banii furați, găsiți în ciorapul femeii

În urma denunțului făcut de bătrân, agenții de poliție au dat startul căutărilor pentru a găsi femeia. La vederea polițiștilor, femeia a încercat să fugă, opunându-se arestării dar a fost blocată imediat de agenți și dusă în arest. În urma percheziției, polițiștii au găsit banii furați de la bătrân ascunși în ciorap, în interiorul unui pantof pe care femeia îl purta.

Maria Geamănu se află acum închisă într-o cameră de securitate la sediul poliției din Catania, în așteptarea unei decizii judecătorești. Femeia nu este la prima infracțiune de acest gen, ea fiind arestată și în trecut pentru furt agravat, au mai adăugat autoritățile italiene.

Alte articole care v-ar putea interesa:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol